Tromsø Bordtennisklubb

Tromsø Bordtennisklubb - logo
Stiftet 15. november 1982
Organisasjonsnummer: 975 931 706

Nyheter

Tromsø BTK mister sine lokaler på Strandvegen

26.6.2014

Den organiserte treningen i Tromsø Bordtennisklubb tar sommerferie. Vi starter opp igjen etter sommeren. Nøyaktig oppstartstidspunkt avhenger av når nyt treningslokale og treningstidspunkter er klare. Vi skal som nevnt tidligere på denne siden ut av nåværende lokaler etter sommeren.


Befaring, nytt lokale

27.5.2014

Tromsø BTKs lokaler på Strandvegen 8 er sannsynligvis historie i løpet av sommeren. Da skal Aker starte bygging av kontorbygg på tomta der vi har hatt tilholdssted siden 1992. Vi har levd i usikkerhet i mange år om hvor lenge vi kunne leie lokalet på Strandvegen, men nå går det i alle fall mot slutten.

Vi har vært på befaring sammen med Kultur og Idrett i Tromsø Kommune i et par aktuelle idrettshaller (Stakkevollanhallen og Krokenhallen).

Vi trenger et fast tilholdssted pga alt utstyret (spesielt bord og barrikader), og det mest aktuelle lokalet er i den gamle svømmehallen i Krokenhallen, og det er her vi vil søke kommunen om treningstid. Her er det laget en gymsal med en passende dimensjon på omtrent 13m*30m (i dag har vi 13m*21m), og med god svikt i gulvet som sannsynligvis er perfekt til bordtennisspill - få andre lokaler i Tromsø kan vise til en slik gulvkvalitet. Da kan vi leve med at gulvet er gult, slik at kontrasten mellom ball og omgivelser ikke blir optimal.

Dette er en gymsal hvor det er annen aktivitet også, så vi må sette opp og slå sammen bordene i forbindelse med treningen, og vi vil derfor ikke lenger ha et lokale som vil være tilgjengelig for spill 24 timer i døgnet. En fordel med gymsalen i Kroken er at vi kan lagre bord og hager i en garderobe knyttet til lokalet. Og når vi skal spille større turneringer, kan vi bruke den store Krokenhallen med minimale utfordringer knyttet til frakt av utstyr. Garderobeforholdene og sanitære forhold vil være mye bedre enn det vi har i dag, mens vi ikke vil ha kjøkken og oppholdsrom slik vi har nå.

Vi må søke kommunen om treningstid hvert år, men vi håper at treningstilbudet med faste treninger på minst tre ukedager skal kunne bli opprettholdt.

Som følge av at vi må ut av vårt nåværende lokale, vil vi snart måtte gjennomføre en større dugnad for å flytte utstyr og rydde etter oss på Strandvegen. Beskjed om dette blir gitt snart, fordi Aker er sannsynligvis ivrige etter å komme igang med riving og bygging, og vi bør være på plass i ny hall fra sesongstarten i slutten av august.

Bildene er tatt i den gamle svømmehallen i Kroken i forbindelse med befaringen (klikk på bilder for større versjoner).

Kroken Kroken
Kroken Kroken

Tromsø BTK mister sine lokaler på Strandvegen

12.5.2014

Tromsø Bordtennisklubb må ut av sine lokaler på Strandveien når Aker starter byggingen sitt kontorbygg. Mandag 12. mai skal det være et møte med kommunen der tema blir nye lokaler for TBTK; TBTKs krav til lokaler, og hva kommunen kan tilby av erstatningslokaler. I tillegg må vi få informasjon om hvor lenge det er til vi må ut.


Resultater Nordnorsk mesterskap

28.4.2014

Over 80 spillere var med på Nordnorsk Mesterskap i bordtennis 26.-27. april. Tromsø BTK tok to seire ved Jinyang Yu (Herrer senior og Herrer eldre junior). I tillegg ble det tre 2.-plasser og seks 3.-plasser til vår tropp som bestod av Mattis Jernsletten, Ingrid Woll, Kristoffer Nilsen, Nico Jensen-Connel og Håvard Salamonsen i tillegg til Jinyang. Resultater fra turneringen finner du her.


Tromsø BTK er med på Nordnorsk mesterskap

25.4.2014

Rana BTK arrangerer Nordnorsk Mesterskap i bordtennis 26.-27. april, og Tromsø BTK deltar med seks spillere: Mattis Jernsletten, Ingrid Woll, Kristoffer Nilsen, Jinyang Yu, Nico Jensen-Connel og Håvard Salamonsen


Barents Winter Games - resultater

5.4.2014

Barents Winter Games (BWG) ble arrangert i Tromsø 4.-6. april, og Tromsø bordtennisklubb var teknisk arrangør av bordtennisdelen av BWG. Bordtennisspillerne i BWG var alle ca 15 år, og det ble spilt både lagkonkurranse og individuell turnering. Lørdag 5. april var det lagkonkurranse, der Norge, Sverige og Russland møttes alle mot alle. Sverige tok en klar seier, foran Norge og Russland.

Alt i alt var det meget god innsats av det norske laget (Andreas Dagsloth, Jonas Ouhassi og Vegard Breivik), der alle vant kamper mot Russland. Mot Sverige møtte Norge et bedre lag, men i denne kampen hadde våre spillere ikke marginene med seg. I hele fem av kampene ble det tap 2-3.

Se sluttresultatet ved å følge denne linken. Individuelle resultater i lagkampene ser du nedenfor:


BWG
Norges lag fra venstre mot høyre: Jonas Ouhassi, Vegard Breivik og Andreas Dagsloth.

På søndag ble det spilt en individuell konkurranse. Her vant Norges (og Bodøs) Andreas Dagsloth etter godt spill etter klar 3-0-seier over Artem Sysoev fra Russland i finalen. Tromsø BTK hadde med Nico Jensen-Connel på den individuelle konkurransen, og der ble han nr. 8 etter å ha vunnet én kamp mot antatt bedre motstand. Se sluttresultater fra singleturneringen ved å følge denne linken.

BWG
BWG-vinner Andreas Dagsloth (til venstre) i kamp mot Emil Söderman fra Sverige

Om to år er det ny utgave av Barents Winter Games i Sverige, og vi satser på at bordtennis er med på programmet også da, og da med flere enn 10 spillere i mer enn én klasse!

Flere bilder fra BWG finner du på Region Nords nettside.


Invitasjon til NNM

28.3.2014

Rana BTK arrangerer Nordnorsk Mesterskap i bordtennis 26.-27. april. Påmeldingsfrist 14. april. Send påmelding pr. e-post til postmaster(at)tromsobtk.no, eller skriv deg opp på påmeldingsliste i treningslokalet hvis du er TBTK-spiller.


NM for yngre i Bodø

21.3.2014

Tromsø bordtennisklubb har deltatt med 5 spillere på NM for yngre, 21.-23. mars (Ingrid Woll, Håvard Salamonsen, Nico Jensen-Connel, Jørgen Aleksander Larsen og Daniel Soelberg). Turneringen gikk i Bodø, og hadde til sammen 240 deltakere, og Bodø BTK har fått skryt for gjennomføringen av turneringen fra mange hold. Fredag var det lagturnering, og lørdag og søndag individuelt spill. TBTKs deltakere gjorde en god figur uten å få plasseringer høyt oppe på lista. Håvard gikk videre fra innledende spill i singleklassen, og tapte i 1. sluttspillrunde. Nico var meget nær å gå videre til sluttspillet. Håvard og Nico spilte double, og vant 1. runde og tapte i 2. runde. Håvard og Ingrid spilte mixdouble, og vant også i 1. runde og tapte i 2. runde. Vi møtte Fornebu i 1. runde i lagkonkurransen og tapte som forventet 3-0 mot høyere rankede spillere - trener for Fornebu er for øvrig TBTKs trener fra 1995-1997 Huang Baolin! Resultater fra turneringen finnes på denne siden.


Barents Winter Games i Tromsø

14.3.2014

Barents Winter Games skal arrangeres i Tromsø 4.-6. april. Bordtennis er en av ca. 10 idretter det skal konkurreres i, og dette skal være en konkurranse mellom "landslagene" i Nord-Norge, Nord-Sverige, Nord-Finland og Nordvest-Russland. Bordtennisdelen av BWG skal foregå 5.-6. april i Tromsdalshallen. De siste dagene har det blitt avklart at det blir spill i en Gutter 15-klasse, med lagturnering og individuell turnering. Se program nedenfor.

Fra Norge er Andreas Dagsloth, Vegard Breivik og Jonas Ouhassi bekreftet som deltakere.

Deltakere:
Status til nå er at Russland har meldt på tre Gutter 15-spillere, Sverige kommer med tre spillere.

Vi skal spille en lagturnering i Gutter 15 (født 1998-1999; spillere yngre enn dette er ikke aktuelle) og en individuell turnering. Hvis Finland kommer med tre Gutter 15-spillere blir det 12 spillere, og 2 parallelle lagkamper i tre runder på lørdagen. Søndag skal det være en individuell turnering.

Tromsø Bordtennisklubb skal være teknisk arrangør, og vi må bl.a. stille med dommere. Hvis du er bordtennisinteressert eller med i Tromsø BTK på et eller annet vis, trenger å vite er om du har muligheten til å være med og hjelpe til på arrangementet, enten det er som dommer, bordrigger, seremonimedarbeider, kioskmedarbeider eller andre funksjoner. Det skal være en viss ramme rundt arrangementet, så vi ønsker også å få så mye publikum som mulig til "landskampene".

Gi beskjed på e-post (f.eks. til postmaster(at)tromsobtk.no) om du eller dere kan hjelpe til på arrangementet, og hvilken rolle du/dere kan tenke dere. Det forventes at aktive spillere i Tromsø bordtennisklubb bidrar til et slikt arrangement.

Foreløpig program

Dag 1, lørdag 5. april

 • Kl. 9-10 : Oppvarming
 • Kl. 10-10.25: Åpningsseremoni
 • Kl. 10.30: Lagturnering, runde 1 (Norge-Russland)
 • Kl. 13: Lagturnering, runde 2 (Norge-Sverige)
 • Kl. 15.30: Lagturnering, runde 3 (Russland-Sverige).

Det skal spilles gammel Swaythling Cup (alle tre spillerne møter alle tre på motstanderlaget).

Dag 2, søndag 6. april

 • Kl. 9-10: Oppvarming
 • Kl. 10-13: Individuell turnering, Gutter 15

Se mer om BWG på http://www.barentsgames.no.

TBTKs BWG-side med informasjon om deltakere og tidsskjema på engelsk.

Thon Hotel Nordlys Cup

3.3.2014

To spillere fra Tromsø BTK Var med på Thon Hotel Nordlys Cup i Bodø 1.-2. mars. Mattis Jernsletten vant både 10- og 11-årsklassen. I tillegg ble Mattis nr. 3 i rekrutt 15. Vi hadde også med Nils Madsen Haugland (som bor i Bodø for tiden). Nils ble nr. 2 i Herrer A, og nr 3 i Herrer Åpen. I tillegg ble han nr 3 i Herrer double sammen med Eirik Wiik fra Bodø BTK. Ellers deltok nesten 100 spillere, og det var med finske og svenske klubber i tillegg til et titalls norske klubber. Her er resultater fra Thon Hotel Nordlys Cup.


Resultater HLK-cup i Harstad

17.02.2014

Tromsø BTK hadde med 16 spillere på HLK-cup i Harstad 15.-16. februar. Til sammen ble det 7 klasseseire og mange pallplasseringer. Resultater finnes ved å følge denne linken.


Klubbmesterskap i Tromsø BTK

1.2.2014

Ca. 20 spillere var med da det ble arrangert klubbmesterskap i Tromsø bordtennisklubb lørdag 1. februar. Det ble spilt fire klasser, og her er resultatene:

Herrer senior

1. Erik Eidesen
2. Stein Erik Trondsen Gillund
3. Erik Hatlen
3. Johan Wind

Herrer junior

1. Håvard Salamonsen
2. Nico Jensen-Connel
3. Mattias Jernsletten

Rekrutt 15

1. 1. Håvard Salamonsen
2. Nico Jensen-Connel
3. Jørgen A. Larsen
3. Ingrid Woll

Rekrutt 13

1. Daniel Soelberg
2. Oskar Eidesen Lian
3. Thomas Nordvang


3.-divisjon

20.1.2014

Tromsø BTK spilte sesongens siste seks kamper i 3.-divisjon avdeling F i Mo i Rana 18.-19. januar. Med på laget var denne gangen Johan Wind, Håvard Salamonsen, Kristoffer Nilsen, Jinyang Yu og Nils Madsen Haugland. Det ble fire seire og to tap for TBTK mot Narvik (seier 7-3), Saltdal (seier 7-3), Kanebogen (seier 8-2), Herøy IL (seier 8-2), Bodø BTK (tap 2-8) og Rana BTK (tap 4-6). Vår ankermann Nils var syk, så han spilte bare tre av kampene (hvor det ble seire), og det var greit at Nils sto over mot både Bodø og Rana som kjempet om sluttseieren i avdelingen. Alt i alt ble Tromsø nr. 4 i årets 3.-divisjonsspill. Tabell og enkeltresultater finnes på Norges bordtennisforbunds seriespillside.


Invitasjoner til turneringer i februar og mars

10.1.2014

I februar og mars er det turneringer i Harstad og Bodø som det har kommet invitasjoner til:

Spillere fra Tromsø BTK bør merke seg påmeldingsfristene:

 • HLK-Cup: 7. februar
 • Thon Hotel Nordlys-Cup: 15. februar
 • NM for yngre: 21. februar

 • Nyttårsturnering i fotball

  30.12.2013

  Hei alle sammen.

  Det er igjen tid for en av årets minst viktige, men likevel artige arrangement - Julefleskturnering på Teoribygget lille nyttårsaften (30. Desember) kl 16.30. Ta med sko for innefotball samt en drikkeflaske. Håper mange kan komme.

  Lagene seedes og trekkes som tidligere - etter MITT eget forgodtbefinnende :).

  Vel møtt.

  Mvh Erik S. Eidesen


  Resultater Mørketidscupen

  17.11.2013

  45 spillere fra Tromsø, Bodø, Narvik og Harstad deltok årets utgave av Mørketidscupen. Denne gangen brukte vi Krafthallen, og det viste seg å være en meget bra hall for bordtennis. Kanskje er dette den hallen i Tromsø som har de beste lysforholdene for oss som driver med bordtennis! Resultater fra turneringen finner dere på Tromsø BTKs resultatside.


  Invitasjon til HLK-Cup, Harstad 15.-16. februar 2014

  25.10.2013

  Den 15.-16. februar 2013 arrangerer Kanebogen BTK HLK-Cup. Denne turneringen ønsker Tromsø bordtennisklubb å ha mange spillere med på! Nedenfor finner dere informasjon om turneringen.

  KBTK  Informasjon Organisasjon Turneringer/resultater Diverse Linker
  Hovedside
  Nyheter
  Terminliste 2013/2014
  Kalender
  Bruk av hallen
  Litt om treningslokalet
  Medlemsinformasjon
  Grasrotandelen
  Åpent hus
  Tromsø BTKs styre
  Kontakt TBTK
  Reglement for TBTK
  Dokumenter
  Stevneresultater
  Onlineranking
  Seriespill
  Barents Winter Games 2014
  "Hall of fame" Nord-Norge
  Mørketidscupen 2013
  Fotballturnering
  Bilder
  TBTK på YouTube
  Glimt fra historien
  Gamle nyheter
  Alternative nyheter
  Region Nord
  NBTF
  ITTF
  Treningssamlinger 2014
  Gjestebok

  Rekrutter SET hallen Ingvild Regnskapsfører Espen

  Kontakt TBTK: Postadresse: Postboks 856, 9259 Tromsø.