Tromsø Bordtennisklubb

Tromsø Bordtennisklubb - logo
Stiftet 15. november 1982
Organisasjonsnummer: 975 931 706

Her kommer gamle nyheter i Tromsø Bordtennisklubb sesongen 2013/2014

Etter hvert som nyheter foreldes, blir de arkivert på denne siden. Klikk på linkene nedenfor, og finn ut hva som har skjedd i Tromsø BTK tidligere sesonger.

NB! En del filer/linker/bilder kan være utilgjengelige (de kan være fjernet fra serveren).

Invitasjon til Mørketidscupen, Tromsø 16.-17. november

18.10.2013

Tromsø bordtennisklubb har gleden av å invitere til Mørketidscupen 16.-17. november 2013 i Idrettshallen Kraft i Tromsø. Her er en link til TBTKs Mørketidscupside med innbydelse, påmeldingsskjema, samt mer informasjon om turneringen.


Invitasjon til regional-cup, Herøy 2.-3. november

3.10.2013

Se invitasjonen her. Hvis noen av TBTKs spiller ønsker å delta, kan dere gi beskjed på treningen eller sende e-post til postmaster(at)tromsobtk.no.


3.-divisjon

30.9.2013

Tromsø BTK har deltatt på samlerunde i 3.-divisjon avdeling F i Bodø 28.-29. september. Denne gangen hadde vi Egil Johansen, Johan Wind, Nico Jensen-Connel og Håvard Salamonsen på laget. Sesongens seks første kamper ble spilt i helga, og det ble til sammen fire poeng på laget vårt. TBTK spilte mot Narvik (tap 1-9), Saltdal (5-5), Kanebogen (5-5), Herøy IL (seier 8-2), Bodø BTK (tap 0-10) og Rana BTK (tap 2-8). Godt gjort av laget vårt; ingen hadde forventet at vi skulle ta poeng i de kampene vi tapte, og fire poeng i de øvrige tre kampene er bra poengfangst. Tabell og enkeltresultater finnes på Norges bordtennisforbunds seriespillside.


Rapport og resultater fra Nordkraftloopen

18.9.2013

Til sesongåpningen i Narvik dro i alt 10 spillere ut av Teoribygget og inn i Ankeneshallen i Narvik sist helg. I tillegg til hardbarkete veteraner som Odin og Erik hadde vi med oss to unge debutanter. Oskar og Isak (begge 7 år) deltok begge i Gutter/jenter 11 og nybegynnerklassen, og leverte solid innsats langt ut over hva man kan forvente etter 4 ukers trening. Vi ser lyst på fremtiden hvis disse to fortsetter denne utviklingen. Her er et bilde med premierte i nybegynnerklassen hvor Tromsø BTK hadde med tre gutter:

Nybegynnere

Da Narvik Camping hadde stengt for sesongen (tross knallvær og 15-16 grader) måtte klubbleder forhandle seg til rimelig overnatting på Narviks nye «perle» - det 15 etasjer høye nybygget Rica Narvik hotell. Tatt i betraktning at vi ankom fredag den 13 og fikk rom i 13nde etasje, forløp helga forbilledlig og med god innsats fra alle tromsøspillere. Alle spillere viste utvikling i forhold til forrige sesong, og dette var en stor glede kanskje spesielt for trenerne.

Erik var ikke helt fornøyd med eget spill, og trener/coach Kristoffer Nilsen var enda mer misfornøyd med ham, ettersom et uheldig racketvalg førte til semifinaletap i Veteran 35 for ringreven Inge Brunsvik fra Herøy. Den litt rare racketen ble deretter konfiskert av nevnte herr Nilsen. Med vanlig racket svettet og stønnet Erik seg til seier i Herrer A og Herrer Åpen, og sammen med Egil fikk han endelig en seier i doubleklassen. Egil tok seieren i Herrer Eldre Junior (bilde fra premieutdelingen - Egil til høyre), og viste flere ganger en positiv tendens til å dra i land 5-settere.

Nico overrasket stort med 3. plass i Gutter 15 – et sterkt resultat i konkurranse med andre langt mer rutinerte spillere. Her er pallen i G15, Nico er nr. 2 fra høyre:

Gutter 15

Stjerneskuddet Mattis «jernneve» Jernsletten gjorde sine saker meget bra, nesten over all forventning. Med seier i Gutter/jenter 11, 3. plass i nybegynner 13, og 2. plass i Rekrutt 13 så er vi stolte over prestasjonene fra en såpass ung gutt. Her har Mattis (til venstre) fått nok en premie:

Mattis

Kristoffer gjorde en fabelaktig jobb som coach og sparring gjennom hele helga, og var til støtte for alle som var med. Innsatsen hans i doubleklassen gir rom for forbedring.

Vi gleder oss allerede til neste turnering!!

Mvh

Erik S. Eidesen

Resultatliste kan leses på TBTKs resultatside


Oppstart av trening

19.8.2013

Hei alle sammen! Takk for sist, og vel overstått sommerferie.

Da er vi klar igjen. En ny sesong står foran oss, nye kamper, nye turneringer og nye trofeer venter :).

Vi starter opp med vanlige treninger fra førstkommende torsdag (22. august), samme klokkeslett som forrige sesong.

Rekruttrening starter kl. 17.30 mandager og torsdager, viderekomne trener fra kl. 19-21 samme dager.
Kristoffer Nilsen, Egil Johansen, Stein-Erik Trondsen og undertegnet vil ha ansvaret for de ordinære treningene.
Det vil også bli treninger onsdager kl. 19-21 med fokus på teknikk og enkeltmomenter (kinatrening) i regi av Bjørn Helge Handegård.

NB: Dersom ikke alle har mottatt det, så har Narvik BTK sendt ut invitasjon til årets første turnering Nordkraftloopen. Denne går av stabelen 14. og 15. september, og den anbefales fra klubbledelsen. Narvik er vår nærmeste nabo, en rimelig reise, og det blir en flott tur for oss fra Tromsø. Undertegnete planlegger å delta :). Se vedlegg for de som ikke har mottatt invitasjonen. Påmeldingsfrist er fredag 6. september.

Vel møtt på førstkommende torsdag!!!

Mvh Erik S. Eidesen, leder i Tromsø BTK


Invitasjon til Nordkraftloopen 2013

9.8.2013

Narvik BTK arrangerer Nordkraftloopen 14.-15. september.Informasjon Organisasjon Turneringer/resultater Diverse Linker
Hovedside
Nyheter
Terminliste 2013/2014
Kalender
Bruk av hallen
Litt om treningslokalet
Medlemsinformasjon
Grasrotandelen
Åpent hus
Tromsø BTKs styre
Kontakt TBTK
Reglement for TBTK
Dokumenter
Stevneresultater
Onlineranking
Seriespill
Barents Winter Games 2014
"Hall of fame" Nord-Norge
Mørketidscupen 2013
Fotballturnering
Bilder
TBTK på YouTube
Glimt fra historien
Gamle nyheter
Alternative nyheter
Region Nord
NBTF
ITTF
Treningssamlinger 2014
Gjestebok

Rekrutter SET hallen Ingvild Regnskapsfører Espen

Kontakt TBTK: Postadresse: Postboks 856, 9259 Tromsø.