Tromsø Bordtennisklubb

Tromsø Bordtennisklubb - logo
Stiftet 15. november 1982
Organisasjonsnummer: 975 931 706

To NM-gull til Kristoffer Rye-Holmboe under NM for yngre

2.6.2024

Under NM for yngre, som ble arrangert i Skien fra 31. mai til 2. juni, fikk Tromsø BTK for første gang på lenge en norsk mester i bordtennis! Det var Kristoffer Rye-Holmboe som sto for bragden ved å vinne paraklassen for stående i Gutter 15, og også den åpne paraklassen i single (for både stående og sittende). Kristoffer har gjort en stor treningsinnsats de to og et halvt årene han har spilt bordtennis, og derfor er det veldig fortjent at han fikk lønn for "strevet". Sammen med Helena Sivertsen ble det 2.-plass på Kristoffer i para-double.
Her er en nyhetsartikkel om Kristoffers seier på NBTF sin nettside.

Tromsø BTK hadde også med Brage Viberg på NM. Brage og Kristoffer spilte sammen i Gutter Double Der ble det tap i første runde mot et seedet par. Brage spilte i klassen Gutter 15 B, og der vant Brage innledningspulja si. I sluttspillet tapte Brage den første sluttspillkampen 2-3.

Her finner dere alle resultatene fra NM for yngre.


Sommerturnering i klubben

2.6.2024

David Juhasz ble beste spiller under sommerturneringen si klubben som ble gjennomført i vårt treningslokale 2. juni. David vant finalen mot Erik Eidesen med 8-11; 11-8; 11-6; 7-11; 11-3. Sammen med Jason Sun vant også David doubleklassen. Her er resultatene:

Herrer Single (8 deltakere)

 1. David Juhasz
 2. Erik Eidesen
 3. Fred-Ronny Stabel
 4. Dag Eidesen
 5. Jason Sun
 6. Åsmund Bræck Innbjør
 7. Sigve Kristoffersen
 8. Ivan Ellefsen

Herrer Double (4 deltakere)

 1. David Juhasz/Jason Sun
 2. Fred-RonnyStabel/Dag Eidesen
 3. Erik Eidesen/Bjørn Helge Handegård
 4. Åsmund Bræck Innbjør/Ivan Ellefsen

På denne turneringen skulle vi egentlig teste ut arrangementsprogrammet STUPA. Dette fikk vi ikke gjennomført: Vi kunne logge oss inn i programmet men det lot seg ikke gjøre å opprette turnering når man var inne i programmet ("Some Error Occurred"). Skuffende! Inntil videre ser det ut til at vi kommer til å savne TT Coordinator som har vært arrangementsprogram i 20 år. I alle fall er ikke STUPA i nåværende form spesielt brukervennlig.


Innkalling til årsmøte

22.4.2024

Det skal gjennomføres årsmøte i Tromsø BTK onsdag 24. april kl. 18-20. Møtet holdes i Tromsø BTK sitt lokale på Strandvegen 8.
I lista nedenfor finner dere dokumenter knyttet til årsmøtet:


God innsats av TBTK-spillerne under NNM

15.4.2024

Det ble mange fremskutte plasseringer på Tromsø BTKs spillere under NNM. Det ble klasseseire til Kristoffer Rye-Holmboe (Gutter 15), Kristoffer Rye-Holmboe/Aåsmund Bræck Innbjør (Herrer Junior Double), Gabriel Sigurdsen Severinsen (Rekrutt 15), og ellers en god del 2.- og 3.-plasser. Her er en rapport fra Tromsø BTKs utsendte medarbeider, Sten-Eigil Sigurdsen:

"Tromsø Bordtennisklubb stilte med 12 spillere i helgens Nordnorske mesterskap i Bodø. 61 spillere var påmeldt og arrangørklubben Bodø BTK var største klubb med sine 34 deltagere.
Tromsøtroppen møtte godt forberedt, blant annet hadde vi en flott treningssamling med Mattia i påsken. Vi må gi ros til alle våre spillere for flott innsats, det var mye bra spill å se i Bankgatahallen!
Kristoffer Rye-Holmboe tok en flott seier i Gutter 15, og nybegynneren Gabriel Sigurdsen Severinsen overrasket og imponerte med flott spill og 2.plass i Gutter 13. Åsmund Bræck Innbjør tok med seg en 3.plass i Herrer eldre junior, mens Markus Ugelstad klarte det samme i Herrer junior. Mange fine ballvekslinger, godt å se at god treningsinnsats gir resultater!
Erik Eidesen leverte spillemessig på høyt nivå gjennom helgen, og i veteranklassen for de over 35 år spilte han seg frem til finalen, der den bodøbosatte tromsøværingen Yngve Madsen ble for sterk.
Søndag ettermiddag var det tid for den gjeve Herrer A-klassen. Erik fortsatte storspillet og fikk blant annet sin revansje mot Yngve Madsen i kvartfinalen. I finalen ventet Adrian Iversen Sletten fra Rana BTK, men her klarte ikke Erik å komme opp på samme nivå som tidligere i turneringen. Kampen endte 3-0 til Adrian, som tok sitt første NNM-gull i Herrer A. Tromsø BTK gratulerer og vi takker samtidig for en flott helg i Nordlands hovedstad."

Her er resultater klassevis via arrangementsprogrammet STUPA:


Nordnorsk mesterskap 2024

12.4.2024

For andre helg på rad skal Tromsø BTK til Bodø for å spille. Denne gangen er det nordnorsk mesterskap som forgår, og TBTK har med 12 deltakere.

Les om NNM på arrangørklubbens nettside.

Tromsøværingen Kevin Johansen har bodd mange år i Bodø, og representerer Bodø BTK. Han skriver ofte om bordtennis på bordtennis.no, og har laget en forhåndsomtale om NNM. Her er hans tanker om årets utgave av NNM:

"Denne helga arrangeres Nord-Norsk mesterskap i Bodø. Dette er det mest prestisjefylte stevnet i nord-norsk bordtennis, og i år har vi det mest meritterte startfeltet noen gang i et NNM. Hele 18 NNM-titler i Herrer senior har deltakere som stiller i år. Flest har Fred-Ronny Stabel med fem titler. Han har gjort comeback denne sesongen, og det rapporteres om at han har gjort det bra på trening den siste tida. Erik Eidesen følger like bak med fire titler. Erik har nok lyst til å revansjere seg etter det bitre nedrykket fra 2.divisjon sist helg i Bodø. Yngve Madsen har tre NNM-titler, og har også flere NM-gull. Han vant Nord-Norges første NM-gull i NM for yngre i Haugesund i 1988 i gutter double sammen med en spiller fra Tønsberg. I -91 vant han NM-gull i herrer junior single, double og mix. Andreas Wiik og Andreas Dagsloth har to NNM-gull hver, og Wiik har også vunnet B-klassen i NM. Bjørn Idar Lillevoll ble nord-norsk mester helt tilbake i 1979, det første NNM-gullet til Bodø BTK. Bortsett fra stordabuen Arild Haukanes som vant NNM i 1986 som Bodø-spiller mens han avtjente verneplikt i nord, måtte Bodø BTK vente helt til 2015 før de neste gang vant den gjeveste klassen i NNM. Regjerende nord-norsk mester er Sten-Eigil Sigurdsen som imponerte stort da han vant i fjor etter å ha passert 50 år. Dette er den største sensasjonen i nord-norsk mesterskaps historie. Alle de her nevnte ønsker nok å ta et nytt NNM-gull, men Adrian Sletten, Kevin Johansen, Markus Madsen og Andrei-Alin Tala ønsker nok også å ha et ord med i laget. Herrer A i år er mer åpen enn noen gang. I dameklassen spiller Dina Leivseth og Mona Sigurdsen. Siv Engmo fra Bodø BTK vant denne klassen i veldig mange år. I Jenter 15 deltar Oda Flæsen, Signe Grytøyr og Helena Sivertsen. Det blir spennende å se hvem som vinner dameklassene i år. I Herrer junior blir det en hard fight mellom Markus Madsen, Henrik Nestvold, Alexander Karlsen og Vegard Lorentzen. En joker her er også Kristoffer Rye-Holmboe som stadig vinner medaljer i NM, og er den nordlendingen som spiller flest turneringer i året. Espen Wiik og hans stab har akkurat rukket å puste ut etter tidenes største serierunde i Bodø forrige helt der hele 20 serielag var i aksjon. Alt ligger til rette for at årets NNM blir like godt gjennomført."

shake hands
Kevin (til venstre) etter et forsmedelig tap i 2018


Stor seriehelg i Bodø

7.4.2024

I Bodø pågikk det 6.-7. april en stor samlerunde med kamper både i 2.- og 3.-divisjonsavdelingene der Tromsø BTK deltar. 2.-divisjonslaget vårt spilte de siste fire kampene i årets serie, og på lørdagen ble det én seier (mot Bodø BTK 2) og ett tap (for Klemetsrud). Søndag ble det to tap mot topplaget Sarpsborg BTK og mot Rana BTK. M.ao. ikke den store poengfangsten for oss, og vi endte med dette nest sist og rykker ned til 3.-divisjon. Her er resultatene:

 • Bodø BTK 2-Tromsø BTK: 4-6
 • Tromsø BTK-Klemetsrud BTK: 4-6
 • Tromsø BTK-Sarpsborg BTK: 3-7
 • Rana BTK-Tromsø BTK: 6-4

Tromsø BTK endte dermed på 11 poeng, noe som ikke var nok til å holde plassen. Overraskende nok klarte nemlig Fokus 3 å vinne mot den suverene avdelingsvinneren Sarpsborg i aller siste kamp! I den kampen valgte Sarpsborg å sette opp sin 3er i førsteoppstillingen for første gang i år (tapte sine to kamper der), noe de selvsagt har rett til å gjøre, og satte seriens tredje beste spiller (Nasser Babri) som 3er for første gang i år (han hadde 22-4 i kvote i førsteoppstillingen før lagkampen mot Fokus 3), der han overraskende tapte én av kampene. I tillegg tapte seriens nest beste spiller (sarpsborgspilleren Kim André Brattvang som hadde 25 seire og kun to tap før sin siste kamp mot Mats Torum, Fokus 3 (10-15 i kvote i førsteoppstillingen før siste kamp). M.a.o. var det to svært overraskende kamputfall i lagkampen i tillegg til at Sarpsborg satte opp laget sitt ufordelaktig sett fra Tromsøs ståsted; har man seriens 2. og 3. beste spiller, så lar man selvsagt disse spille i førsteoppstillingen hvis man ønsker best muligheter til å vinne. Nå skal det sies at Fokus 3 hadde klart mest å spille for i denne lagkampen; Sarpsborg hadde jo allerede vunnet avdelingen før kampen startet. Og Fokus 3 gjorde det sterkt i flere av de andre lagkampene i helga, og fortjente vel egentlig å beholde plassen.

For Tromsøs 2.-divisjonslag stilte denne gangen David Juhasz (ble seriens 5. beste spiller på "årets lagspiller"-tabellen), Erik Eidesen, Sten-Eigil Sigurdsen og Dag Eidesen. Tidligere i sesongen har også Håvard Salamonsen spilt på laget, men han var skadet denne gangen.

Tabell og enkeltresultater for 2.-divisjon avdeling B finnes på NBTFs seriespillside.

I den nordnorske 3.-divisjonsavdelingen har TBTK med to lag. Vi spilte mot Bodø 3 og Kanebogen fra Harstad, og vi hadde med Kristoffer Rye-Holmboe, Jason Sun og seriespilldebutanten Sigve Kristoffersen på Tromsø 3, og Markus Ugelstad, Åsmund Bræck Innbjør, og Ivan Ellefsen på Tromsø 2. Tromsø BTK 2 klarte 5-5 mot Kanebogen i lørdagens første kamp, og samtidig tapte Tromsø BTK 3 3-7 mot Bodø 3. I lørdagens andre runde møttes tromsølagene til internkamp, og da vant Tromsø 3 6-4 over Tromsø 2. Søndag tapte Tromsø 3 mot Kanebogen, mens Tromsø 2 tapte en jevn kamp mot Bodø 3. Her er resultatene i avd 3G som involverer lag fra Tromsø:

 • Kanebogen BTK-Tromsø BTK 2: 5-5
 • Bodø BTK 3-Tromsø BTK 3: 7-3
 • Tromsø BTK 3-Tromsø BTK 2: 6-4
 • Tromsø BTK 3-Kanebogen BTK: 2-8
 • Tromsø BTK 2-Bodø BTK 3: 4-6

Tabell og enkeltresultater for 3.-divisjon avdeling G finnes på NBTFs seriespillside.


Invitasjon til NNM i Bodø

1.3.2024

Bodø BTK inviterer til nordnorsk mesterskap i Bordtennis 13.-14. april. Her er invitasjon og påmeldingsliste:

TBTK-spillere som skal delta, kan skrive seg opp på påmeldingsliste i treningslokalet, eller gi beskjed til Bjørn direkte. Se invitasjon for å finne ut hvilke klasser du skal være med på. Spillere som har betalt treningsavgift og som er medlemmer av TBTK får startkontingenten dekt. Begrensing: Én spiller kan maksimalt delta i én klasse pr. starttidspunkt. Jenter kan delta i gutteklassene.

Påmeldingsfristen er 1. april, og vi ber om at dere TBTK-spillere melder fra i god tid innen 31. mars om dere skal delta.


Resultater Bodømesterskapet

8.2.2024

Tromsø BTK hadde med 5 spillere på Bodømesteskapet (Kristoffer, Ingeborg, Brage, Erik og Åsmund). Det ble god kamptrening og mange fremskutte plasseringer.

Her er resultatlista.


2. samlerunde i 2.-divisjon

21.1.2024

Tromsø BTK har spilt ny samlerunde i 2.-divisjon 20.-21. januar i Trondheim. Laget til Tromsø besto av Davis Juhasz, Erik Eidesen, Håvard Salamonsen og Dag Eidesen. Dag debuterte på dette nivået denne helga! Fire lagkamper mot hhv. Trondheim 2, Skodje, Fokus 3 og Sarpsborg ble spilt. Her er resultatene:

 • Tromsø BTK-Trondheim BTK 2: 4-6
 • Skodje BTK-Tromsø BTK: 5-5
 • Tromsø BTK-Fokus BTK 3: 5-5
 • Sarpsborg-Tromsø BTK: 8-2

Siste samlerunde i 2.-divisjon spilles i Bodø i april. Da møter vi Bodø 2, Klemetsrud, Rana og Sarpsborg. Tromsø ligger i øyeblikket på 5.plass med 9 poeng på 10 kamper.

Tabell og enkeltresultater for 2.-divisjon avdeling B finnes på NBTFs seriespillside.


Norgescup i Trondheim

20.1.2024

Trondheim BTK arrangerte Stiga Norges-Cup 3 13.-14. januar 2024, og Tromsø BTK hadde med Dag Eidesen og Kristoffer Rye-Holmboe på turneringen. Dag vant rankingklasse D på lørdagen, og Kristoffer ble nr. 4 i paraklassen. På søndagen fikk Dag 2.-plass i sin rankingklasse, og Kristoffer vant også flere kamper i sin rankingklasse. Resultater fra de ulike klassene finnes på OnData.


Klubbmesterskap/juleavslutning

18.12.2023

Vi gjennomførte klubbmesterskap og juleavslutning i klubben lørdag 16. desember. Vi tar nå fri fra organisert aktivitet frem til over nyttår, men avtaler treninger fra til da via Messenger-gruppa 11-0.

I klubbmesterskapet spilte vi to klasser, og her er resultatene:

Rekrutter (2 deltakere)

1. Gabriel Sigurdsen Severinsen
2. Ken Li

Herrer Senior (12 deltakere)

1. Dag Eidesen
2. Åsmund Bræck Innbjør
3. Steffen Sivertsen Johansen
3. Grzegorz Jagodda
5. Kristoffer Rye-Holmboe
5. Ivan Ellefsen


Samlerunde 3.-divisjon, avdeling G

19.11.2023

Tromsø BTK spiller samlerunde i 3.-divisjon, avdeling G, 18.-19. november, i Tromsø BTKs treningslokale på Strandvegen 8 (Teoribygget. Denne gangen skal Tromsø BTKs to lag i avdelingen spille to kamper hver mot Bodø BTK 3, pluss at tromsølagene skal spille én internkamp. Her er invitasjonen som ble sendt til Bodø. Oppsettet for helgas kamper:

 • Tromsø BTK 3-Tromsø BTK 2, 18.11 kl. 10.00
 • Bodø BTK 3-Tromsø BTK 2, 18.11 kl. 12.30
 • Bodø BTK 3-Tromsø BTK 3, 18.11 kl. 15.00
 • Tromsø BTK 2-Bodø BTK 3, 19.11 kl. 10.00
 • Tromsø BTK 3-Bodø BTK 3, 19.11 kl. 12.30

Resultater

 • Tromsø BTK 3-Tromsø BTK 2: 6-4
 • Bodø BTK 3-Tromsø BTK 2: 9-1
 • Bodø BTK 3-Tromsø BTK 3: 8-2
 • Tromsø BTK 2-Bodø BTK 3: 5-5
 • Tromsø BTK 3-Bodø BTK 3: 3-7

Her er lagkampprotokollene til kampene som er spilt.

TBTK 2
Tromsø BTK 2


TBTK 3
Tromsø BTK 3


Bodø BTK 3
Bodø BTK 3Resultater Havørna Cup

30.10.2023

Det var med ca. 40 spillere på Havørna Cup som ble arrangert i Bodø, 28.-29. oktober, og 7 av dem var fra Tromsø BTK.

Her er resultatene:
Lagkonkurranse (Excel). Individuelt spill.


Sesongåpning for TBTK i 2.-divisjon

22.9.2023

Helga 22.-24. september har Tromsø BTK sitt 2.-divisjonslag vært i Trondheim for å spille de seks første kampene i årets seriespillsesong. Vi møtte Rana på fredag, Skodje, Klemetsrud og Trondheim 2 på lørdag, og Fokus 3 og Bodø 2 på søndag.

Første kamp mot Rana endte 5-5. Kampen mot Skodje endte med tap 3-7, men her var det mange jevne kamper. Deretter ble Klemetsrud slått 8-2. I lørdagens siste kamp ble det tap 3-7 mot det som ser ut til å bli topplaget i avdelingen, Trondheim 2. Her gikk 6 av enkeltkampene til avgjørende 5.-sett, men vi tapte 5 av disse. Søndagens første kamp ble spilt mot Fokus 3, og den vant vi 7-3. I helgas siste kamp ble det seier med 6-4 mot Bodø sitt 2.-lag. Så vi kan trygt si at spillerne våre henger godt med nivåmessig også i år! Kampene ble streamet på Facebook-siden til TBTK.
På Tromsøs lag spilte Sten-Eigil Sigurdsen, David Juhasz, Håvard Salamonsen og Erik Eidesen.

Tabell og enkeltresultater for 2.-divisjon avdeling B finnes på NBTFs seriespillside. Her ser vi at alle TBTK sine spillere har bidratt med mange seire i sine singlekamper i helga.


Resultater 3.-divisjon

10.9.2023

Tromsø BTK har med to lag i årets 3.-divisjon. Sesongåpningen i 3..-divisjon, avdeling G, foregikk i Tromsø 9.-10. september, i Tromsø BTK sitt treningslokale på Strandvegen 8. Fem lagkamper ble spilt og resultatene ble:

 • Kanebogen BTK-Tromsø BTK 2: 8-2
 • Tromsø BTK 2-Tromsø BTK 3: 2-8
 • Kanebogen BTK-Tromsø BTK 3: 5-5
 • Tromsø BTK 2-Kanebogen BTK: 3-7
 • Tromsø BTK 3-Kanebogen BTK: 4-6

Double mellom TBTK2 og Kanebogen.
(Foto: Erik Eidesen)


Her er resultater fra enkeltkampene som har blitt spilt.


Invitasjon til Havørna Cup i Bodø

8.9.2023

Tromsø BTK har planer om å delta på Havørna Cup i Bodø, 28.-29. oktober.

Her er en link til imformasjon om turneringen på Bodø bordtennisklubbs nettside. TBTK-spillere: Meld fra på treningen om du ønsker å delta.


Sesongstart i 3.-divisjon

8.9.2023

Tromsø BTK har med to lag i årets 3.-divisjon. Sesongåpning i 3..-divisjon avdeling G skjer i Tromsø 9.-10. september, i Tromsø BTK sitt treningslokale på Strandvegen 8. Disse kampene skal spilles:

 • Lørdag 9.9. kl. 10.00: Kanebogen BTK-Tromsø BTK 2
 • Lørdag 9.9. kl. 12.30: Tromsø BTK 2-Tromsø BTK 3
 • Lørdag 9.9. kl. 15.00: Kanebogen BTK-Tromsø BTK 3
 • Søndag 10.9. kl. 10.00: Tromsø BTK 2-Kanebogen BTK
 • Søndag 10.9. kl. 12.30: Tromsø BTK 3-Kanebogen BTK

Hallen åpner kl. 09.00 begge dager.


Treningssamling i Narvik

5.9.2023

Region Nord arrangerte treningssamling i Ankeneshallen i Narvik 2.-3. september. Tromsø BTK hadde med 15 deltakere (spillere og trenere), og spillere fra Bodø, Kanebogen, Narvik og Tromsø var deltakere på samlingen. Til stede var også NBTF ved trener Sindre Åteigen som kom med tips både knyttet til spill og til klubbutvikling.

Styreleder i TBTK oppsummerte samlingen slik på klubbens Facebook-side:

Skriver dette på Tromsø bordtennisklubb sine sider, men kommentaren er skrevet med glede og takk til klubbene Kanebogen, Narvik, og Bodø for deltakelse på den regionale treningssamlingen i Ankeneshallen. En spesiell takk går også til NBTF og Sindre Åteigen for støtte, bordtennisfaglig input og veiledning, samt et lyttende øre til oss om hverdagen for nordnorsk bordtennis om dagen. Jeg må også skryte tilnærmet uhemmet av deltakerne på samlingen. Selv med stort spenn i alder, erfaring og styrke så opplevde jeg en samlet gjeng som var fokuserte, dedikerte, seriøse, med et genuint ønske om å bli bedre spillere. Som klubbleder, instruktør og arrangør kunne jeg ikke bedt om mer. Og jeg håper alle sitter igjen med følelsen av dette ikke bare var nyttig, men artig og utfordrende. Jeg håper alle har fått råd og ideer om hvordan trenings- og turneringshverdagen kan bli enda bedre Det er lenge siden man har forsøkt seg noe slikt i nordnorsk bordtennis. Foreløpige tilbakemeldinger har vært veldig positive, og det i seg selv er inspirerende. Å møtes på denne måten håper jeg frister til gjentakelse i en eller annen form, med enda bedre deltakelse. Og jeg opplevde en gjeng og et miljø som ønsker å dra sammen i samme retning. Vi vil ha alle med! En siste takk går til de som ikke nødvendigvis er ledere eller spillere, men likefullt uvurderlige brikker i et puslespill som skal gå opp for at vi alle kan bli bedre som klubber, og som spillere. Vi sees ved neste korsvei!

Deltakere på treningssamling.
(Foto: Erik Eidesen)


Oppstart åpent hus, høsten 2023

29.8.2023

Vi starter opp med åpent hus for høstsesongen tirsdag 29. august kl. 18.00. Åpent hus blir gjennomført på tirsdager mellom kl. 18 og 20, og er et gratistiltak. TBTK stiller med racketer og baller. Alle deltakere oppfordres til å ta med innesko (utesko settes i hylla i gangen etter at du har kommet opp trappa :-)).


To fra TBTK på Trener I-kurs

29.8.2023

Håvard Salamonsen og Ivan Ellefsen fra Tromsø BTK deltar i år på trenerkurs i regi av Norges Bordtennisforbund. Instruktør på kurset er Gundars Rusis, og han har skrevet en rapport fra del 2 av kurset på NBTF sine nettsider.

Kristoffer og Fredrik.
Trener I-kursdeltakerne (Foto: bordtennis.no)


Treningsoppstart høst 2023

17.8.2023

Høsten 2023 er begynnelsen på en ny sesong! Tromsø bordtennisklubb har ledig kapasitet på begge partier (rekrutter og viderekomne). Har du lyst til å prøve idretten bordtennis, eller kjenner du noen som kanskje har lyst til å prøve seg? Ta kontakt med klubben på postmaster@tromsobtk.no, eller via vår Facebook-side. Alle som ønsker å prøve seg kan prøve gratis i fire treninger før man tar beslutning om å melde seg inn i klubben. Vi krever ikke forpliktende medlemskap uten at man har prøvd ut om bordtennis passer for deg. Vi tar også inn nye fortløpende gjennom hele sesongen. Kom og prøv bordtennis, da vel!

Vi har to treningspartier i Tromsø BTK: Rekrutter og viderekomne. Rekruttreningen er hovedsakelig for spillere fra 15 år og yngre som ikke har spilt så mye bordtennis tidligere. Det er vanlig at man starter i denne treningsgruppa, og så bytter man gruppe når man har øvd en stund eller har kommet over en viss alder.

Rekrutter trener to dager i uka: Mandager og torsdager kl. 17.30-19.00. Oppstart av denne treningen høsten 2023 er torsdag 24. august.

I tillegg er det en valgfri trening uten instruksjon for alle medlemmer hver onsdag kl. 17-19 (klokkeslett kan bli endret).

Viderekomne spillere trener to ganger i uka: Mandager og torsdager, begge dager kl. 19.00-21.00. Oppstart høsten 2023 er torsdag 24. august.

Det er i tillegg åpent hus på tirsdager kl. 18.00-20.00. Dette er et gratistibud uten trener, og er åpent for alle. Her er det bare å komme og spille! Oppstart høsten 2023 avklares senere.Informasjon Organisasjon Turneringer/resultater Diverse Linker
Hovedside
Nyheter
Terminliste 2023/2024
Kalender
Bruk av hallen
Litt om treningslokalet
Medlemsinformasjon
Solidaritetsfond
Grasrotandelen
Åpent hus
Tromsø BTKs styre
Kontakt TBTK
Lov for TBTK
Dokumenter

Stevneresultater
Onlineranking
Seriespill
"Hall of fame" Nord-Norge
Bilder
TBTK på YouTube
Glimt fra historien
Gamle nyheter
Ping-Pong-Posten 1979-1996
Alternative nyheter
Fotballturnering
NBTF
ITTF
Facebook-siden til TBTK

Kevin og Odin Spillere 2021 Finalister klubbmesterskap 2021 Erik 2010 Klubblokalet 2021

Kontakt TBTK: Postadresse: Postboks 856, 9259 Tromsø.