Tromsø Bordtennisklubb

Tromsø Bordtennisklubb - logo
Stiftet 15. november 1982
Organisasjonsnummer: 975 931 706

Ingvild møter kjendiser

Del 1: Ingvild og Jens

Tromsø BTKs nettsider har i den senere tid blitt oppmerksom på TBTK-spilleren Ingvild Karlsens stadige omgang med kjendiser etter at hun flyttet til Oslo for å gå på NTG. Vi kommer derfor til å rapportere fra disse historiske øyeblikkene hver gang en kjendis snubler over Ingvild.
Ingvild tok T-banen sammen med et par andre bordtennisjenter (Stine og Oddry) for en tid tilbake, da hun plutselig oppdaget Jens Stoltenberg som satt ensom og forlatt på et sete. Snakk om flaks! Ingvild hadde jo også fotoapparat med seg! Som den utadvendte og livlige jenta hun er, benyttet hun sjansen til å spørre om å få ta et bilde med henne selv på fanget til eks-statsministeren. Selvsagt var det ikke nei i Jens' munn (det er jo valg neste år, og Ingvild er føstegangsvelger). I alle fall: bilde ble tatt, og alt var bare fryd og gammen. Dessverre var apparatet tomt for film, og skuffelsen var stor da hun oppdaget dette.
tromsobtk.no er oppmerksom på at Oslos T-baner har kameraovervåkning på alle vogner, og vi har vært så heldige å få tak i filmen fra Oslo Sporveiers Filminstitutt som viser Jens og Ingvild i heftig omfavnelse.
Kameraene som benyttes av Oslo Sporveier er spesielt avanserte, og fanger også opp passasjerenes tanker på filmen (se nedenfor).
PS! Det ryktes at Ingvild kommer til å stemme Arbeiderpartiet under neste valg, så det var kanskje verdt slitet, Jens.....

T-banehygge

Informasjon Organisasjon Turneringer/resultater Diverse Linker
Hovedside
Nyheter
Terminliste 2023/2024
Kalender
Bruk av hallen
Litt om treningslokalet
Medlemsinformasjon
Solidaritetsfond
Grasrotandelen
Åpent hus
Tromsø BTKs styre
Kontakt TBTK
Lov for TBTK
Dokumenter
Nordnorsk mesterskap 2023
Stevneresultater
Onlineranking
Seriespill
"Hall of fame" Nord-Norge
Bilder
TBTK på YouTube
Glimt fra historien
Gamle nyheter
Ping-Pong-Posten 1979-1996
Alternative nyheter
Fotballturnering
NBTF
ITTF
Facebook-siden til TBTK

Kevin og Odin Spillere 2021 Finalister klubbmesterskap 2021 Erik 2010 Klubblokalet 2021

Kontakt TBTK: Postadresse: Postboks 856, 9259 Tromsø.