Tromsø Bordtennisklubb

Tromsø Bordtennisklubb - logo
Stiftet 15. november 1982
Organisasjonsnummer: 975 931 706

Gamle nyheter for sesongen 2004/2005

Etter hvert som sesongen kommer i gang, og nyhetene strømmer på (og foreldes), vil gamle nyheter legges til denne siden.

NB! En del filer/linker kan være utilgjengelige (de kan være fjernet fra serveren).

NM for Junior og Eldre Junior

TBTK hadde ingen deltakere med på NM for Junior og Eldre Junior, som ble arrangert av Fjell i Bergen, 15.-17. april. Likevel kan vi glede oss over at en tromsøværing vant Herrer Eldre Junior single. Nils Madsen Haugland (fra 9024 Tomasjord) ble for første gang norgesmester i en singelklasse, og Tromsø BTK gratulerer! Veldig morsomt for Nils, som har hatt dette som mål i lengre tid! Nils uttaler for øvrig at han ikke akkurat lider noen nød dagen etter seieren... Finaleresultat: Nils Madsen Haugland - Sindre Åteigen: 11-8, 11-5, 11-8.
Nils
Nils Madsen Haugland etter NC-seier i Tromsø

NNM 2005

Nord-norsk mesterskap i bordtennis ble arrangert 2.-3. april. Stein-Erik Trondsen vant Herrer A. 3-2 ble det i finalen mot Bjørn Helge Handegård. Vinterferie i Troms medførte meget lav deltakelse, og Herrer junior og Herrer Eldre junior ble avlyst.

Resultater:

Gutter 15 (3 deltakere)

1. Andreas Wiik, Bødø BTK (12 p)
2. Petter Markussen, Bodø BTK (8 p)
3. Morten Wiik, Bodø BTK (6 p)

Herrer A (7 deltakere)

1. Stein-Erik Trondsen, Tromsø BTK (28 p)
2. Bjørn Helge Handegård, Tromsø BTK (21 p)
3. Geir Pedersen, Tromsø BTK (14 p)
3. Erik Eidesen, Tromsø BTK (14 p)

Semifinale:

Stein-Erik Trondsen-Geir Pedersen: 11-3/11-3/11-8
Bjørn Helge Handegård-Erik Eidesen: 11-4/11-3/11-9

Finale:

Stein-Erik Trondsen-Bjørn Helge Handegård: 9-11/11-7/11-4/3-11/11-5

Herrer double (3 par)

1. Stein-Erik Trondsen/Bjørn Helge Handegård, Tromsø BTK
2. Geir Pedersen/Erik Eidesen, Tromsø BTK

Puljefinale:

Stein-Erik Trondsen/Bjørn Helge Handegård-Geir Pedersen/Erik Eidesen: 10-12/11-5/11-3/11-5

Rekrutter (3 deltakere)

1. Morten Wiik, Bodø BTK
2. Kent Skoglund, Tromsø BTK
3. Petter Markussen, Bodø BTK

Gutter 13 (2 deltakere)

1. Morten Wiik, Bodø BTK (8 p)
2. Petter Markussen, Bodø BTK (6 p)

Finale:

Morten Wiik-Petter Markussen: 11-8/6-11/11-3/15-17/11-7

Herrer D (5 deltakere)

1. Bernt Markussen, Bodø BTK
2. Håkan Sjøstedt, Birtavarre BTK
3. Andreas Wiik, Bodø BTK

Puljefinale:

Bernt Markussen-Håkan Sjøstedt: 11-8/11-6/11-8

2 medaljer til Ingvild

Ingvild Karlsen fra Tromsø BTK var med på senior-NM på Stord 4.-5. mars. I Damer single ble hun nr. 3, der hun tapte semifinalen for Stine Haga. I Damer double ble det finaletap sammen med Ann Mjelva fra Heros. Vinnere i double ble Mona Fallgren og Therese Andersen.

Topp-12

Ingvild Karlsen fra Tromsø BTK var med i Safirs Internationella i Örebro i Sverige 25.-27. februar. I puljespillet i Damer Elite, vant Ingvild to kamper og tapte 1. Hun gikk med det videre til sluttspillet, der hun tapte 0-3 for Sara Ramirez fra Spania. I Damer eldre junior ble det tap for semiseedede Sanae Sunita fra Japan (15-13, 11-9, 4-11, 5-11, 10-12). I Damer 1 vant Ingvild to kamper, og tapte 8.-delsfinalen for ei fra Canada (Zhang Mo, som senere tapte finalen for Sunita fra Japan!) Mange tøffe kamper i helga ga sikkert god matching foran kommende helgs NM for senior!

Topp-12

Ingvild Karlsen fra Tromsø BTK vant norsk Topp 12 i damer senior, 19.-20. februar i Oslo. I finalen slo hun svenske Kristin Bäckman 3-1.

Siste serierunde i 1.-divisjon 12.-13. februar

En seier og to tap ble resultatet i sesongens siste samlerunde i 1.-divisjon. Dermed endte TBTK på 9 poeng, og vi ble dermed nest sist i avdelingen. I utgangspunktet ville dette normalt ha betydd nedrykk til 2.-divisjon, men vi holder oss likevel! Siden det bare er 6 lag i Eliteserien i år (det skal egentlig være 8), rykker ingen lag ned fra toppserien og da medfører dette at kun ett lag rykker ned fra 1.-divisjon. Her er TBTKs kamper i helga:
  • TBTK-Fokus 3: 3-7
  • TBTK-Modum 2: 3-7
  • TBTK-Skårer: 6-4
Kampene ble spilt på Teoribygget i Tromsø, og TBTK stilte med Ingvild Karlsen, Fred-Ronny Stabel, Stein-Erik Trondsen og Bjørn Helge Handegård. http://www.bordtennis.no/seriespill.asp?sesong=2004&avd=1A Her er tabellen, og enkeltresultater.

Resultater fra Regionalcup 2

Sesongens 2. regional-cup i region nord, ble arrangert av Birtavarre BTK i Olderdalen, 5.-6. februar 2005. Her er resultatene:

Herrer A (8 deltakere)

1. Bjørn Helge Handegård, Tromsø (32 poeng)
2. Erik Eidesen, Tromsø (24 poeng)
3. Geir Pedersen, Tromsø (16 poeng)
3. Kevin Johansen, Tromsø (16 poeng)

Finale: Bjørn Helge Handegård-Erik Eidesen: 11-8/11-6/11-9

Herrer double (5 par)

1. Bjørn Helge Handegård/Geir Pedersen, Tromsø
2. Erik Eidesen/Kevin Johansen, Tromsø

Herrer junior (5 deltakere)

1. Rune Sjøstedt, Birtavarre (20 poeng)
2. Eilif Myrseth, Birtavarre (15 poeng)
3. Kjetil Jakobsen, Birtavarre (10 poeng)
4. John Harald Liland, Birtavarre (10 poeng)

Klassen ble avgjort ved puljespill.

Herrer eldre junior (3 deltakere)

1. Rune Sjøstedt, Birtavarre (12 poeng)
2. Kjetil Jakobsen, Birtavarre (8 poeng)
3. John Harald Liland, Birtavarre (4 poeng)

Puljefinale: Rune Sjøstedt-Kjetil Jakobsen: 11-8/14-12/13-11

Herrer C (7 deltakere)

1. Erik Eidesen, Tromsø
2. Geir Pedersen, Tromsø
3. Rune Sjøstedt, Birtavarre
3. Michael Sjøstedt, Skjervøy

Finale: Erik Eidesen-Geir Pedersen: 12-10/11-3/7-11/11-9

I tillegg ble det spilt 3 klasser som ikke krevde lisens:

Resultat for disse klassene:

Gutter 15 rekrutter (4 deltakere)

1. Arild Myrseth, Birtavarre
2. Ørjan Olsen, Birtavarre

Gutter 13 rekrutter (6 deltakere)

1. Arild Myrseth, Birtavarre
2. Eilif Myrseth, Birtavarre
3. Ole Christian Larsen, Birtavarre

Herrer D (9 deltakere)

1. Nait, Nordreisa
2. Vladimir Makarov, Nordreisa
3. Pavel Voroljovv, Nordreisa
3. Aslan Emirov, Nordreisa

7 av deltakerne i D-klassen bor på asylmottaket i Nordreisa, og flere av dem viste gode takter! Nå skal det jobbes for å opprette en klubb i Nordreisa.


Stiga NC i Bergen

Ingvild Karlsen fra Tromsø BTK vant både Damer Elite og Damer Eldre Junior under Stiga Norgescup i Bergen 29.-30. januar. Det var dessverre svak deltakelse i disse klassene, ettersom flere av de påmeldte spillerne uteble. Det var bedre motstand for Ingvild i Herrer A og Herrer Eldre Junior, der hun ble hhv. nr. 5 og 9!

Seriespill 15.-16. januar

Tromsø BTK møtte Imås fra Grimstad, Heddal fra Notodden, BMK fra Skien og Kåsen fra Jæren i 1.-divisjonsrunden som ble arrangert av Modum BTK, 15.-16. januar. Tromsø BTK stilte med Fred-Ronny Stabel, Arne Davidsen, Espen Bertelsen og Bjørn Helge Handegård under kampene i Buskerud. Ingvild Karlsen var opptatt med seriespill i Sverige denne helgen noe som betydde en klar svekkelse av laget.
Resultatene ble noe svakere enn vi hadde håpet på, selv om det var realistisk å forvente at vi ville slite med å ta poeng i de fleste kampene. Til sammen ble det to poeng av åtte mulige etter to uavgjorte kamper, og to tap.
  • Tromsø-Imås: 5-5. Vi burde nok ha slått bunnlaget i avdelingen, men Imås kjempet godt og fikk sitt første poeng denne sesongen. TBTK ledet 5-2, men vi hadde definitivt marginene mot oss på slutten (Espen hadde bl.a. matchball i avgjørende sett i sin siste kamp). Seire ved Bjørn (2 singlekamper) og Fred-Ronny (1), samt begge doublekampene.
  • Tromsø-Heddal: 5-5. Dette var en betydelig bedre kamp av oss, og et meget overraskende poeng etter det som skjedde mot Imås. Seire ved Bjørn (2), Arne (1) og Fred-Ronny (1), og Bjørn og Fred-Ronny i double.
  • Tromsø-BMK: 2-8. Helgas svakeste kamp, der ingen av spillerne kom opp i tilstrekkelig bra standard. Nå blir det en kamp om å overleve i 1.-divisjon! Seire ved Bjørn (1) og Fred-Ronny (1).
  • Tromsø-Kåsen: 0-10. Vi var som forventet sjanseløse mot seriens beste lag. Kåsen var helt enkelt bedre enn oss på alle plasser. 6-30 i vunnede sett sier sitt!
Nå gjenstår 3 kamper mot Fokus 3, Modum 2, og Skårer 12.-13. februar (på Teoribygget i Tromsø). Tar vi et par poeng i disse kampene, vil vi sannsynligvis holde oss i 1.-divisjon. Dette har vi gode muligheter til å klare hvis vi topper laget for første gang denne sesongen, og kanskje legger inn en ekstra innsats på treningssiden i de kommende ukene. Likevel er det ingen katastrofe med nedrykk. I år har treningsmengde og intensitet ikke vært god nok, så da er det bare å ta nye tak!

Fotball!

For 5 år på rad ble det arrangert nyttårsturnering i fotball på Teoribygget. 30. desember ser ut til å bli fast fotballdag i TBTKs treningslokale! Det beste laget vant som vanlig, og ved å klikke på linken nedenfor, kan man få med seg detaljene. Det mest oppsiktsvekkende denne dagen, skjedde etter at kampene var slutt. Arne og Fred-Ronny havnet av en eller annen grunn i en vann/brus-sprutekrig, som Kevin fikk lyst til å være med på. Men det ble så glatt på gulvet i gangen av all brusen som Arne og Fred-Ronny hadde sølt, at Hr. Johansen gikk sinnsykt ettertrykkelig på rygg i et klassiskt 'bananskallfall' da han prøvde å løpe etter. Ingen ting ble brukket, og hodet var intakt, men Kevins gange minnet etter fallet om gangen til en person født før 1915. Slik dramatikk har vi ikke sett på Teoribygget siden Kevin (han igjen ja!) og Jonny hadde banankrig forrige sesong, og griset til store deler av lokalet...
Kort oppsummering av turneringen.

Andre serierunde i 1.-divisjon

Tromsø BTK tok 1 poeng på 3 kamper under 2. samlerunde i 1.-divisjon, som ble arrangert i Oslo 11.-12. oktober. Det ble uagjort 5-5 mot Fokus 3, og tap 2-8 for Modum 2 og Skårer. Disse spilte for TBTK: Ingvild Karlsen, Erik Eidesen, Arne Davidsen, og Fred-Ronny Stabel. Alle spillerne gjorde enkelte kamper med høy kvalitet, men prestasjonene var ujevne, og dette kan delvis forklares av litt magert treningsgrunnlag for 3 av spillerne på laget. Men en bra tur var det, med interessant overnatting, hålkeføre, mat på mongolsk restaurant.
Detaljer om TBTKs kamper finnes på Norges bordtennisforbunds hjemmeside.

NBTFs hovedside for seriespill
Laget
Seriespill 2004: Disse 4 spilte for TBTK under årets 2. seriehelg


Kretsmesterskapet for Troms ble spilt på Teoribygget i Tromsø, 4.-5. november. I overkant av 20 spillere deltok i turneringen. Alexander Skogås og Erik Hatlen møttes 4 ganger på søndag, og de vant to hver. Alle kampene endte 3-2, slik at sett-resultatet mellom de to ble 10-10 denne dagen.

Spenstig fyr
Kretsmesterskapet 2004: Til tross for minimal spenst, ble det KM-seier til Fred-Ronny Stabel i seniorklassen.

Resultater

Lørdag 4.12

Herrer eldre junior (7 deltakere)

1. Rune Sjøstedt, Birtavarre
2. Erik Hatlen, Tromsø
3. Sondre Solberg, Birtavarre
3. Rune Myrseth, Birtavarre

Finale: Rune Sjøstedt-Erik Hatlen: 11-8/11-7/11-5

Rekrutter (7 deltakere)

1. Kent Skoglund, Tromsø
2. Sindre Trosterud, Tromsø
3. Daniel Gulbakk, Tromsø
4. Thomas Holden, Tromsø

Herrer A (8 deltakere)

1. Fred-Ronny Stabel, Tromsø
2. Stein-Erik Trondsen, Tromsø
3. Erik Eidesen, Tromsø
3. Arne Davidsen, Tromsø

Finale: Fred-Ronny Stabel-Stein-Erik Trondsen: 11-7/12-10/5-11/11-5

Herrer double (3 par)

1. Erik Eidesen/Stein-Erik Trondsen, Tromsø
2. Fred-Ronny Stabel/Arne Davidsen, Tromsø

Finale: Erik Eidesen/Stein-Erik Trondsen-Fred-Ronny Stabel/Arne Davidsen: 11-3/9-11/11-6/10-12/11-7

Søndag 5.12

Gutter 15 (4 deltakere)

1. Erik Hatlen, Tromsø
2. Alexander Skogås, Tromsø
3. Kent André Berg, Skjervøy
3. Sondre Solberg, Birtavarre

Finale: Erik Hatlen-Alexander Skogås: 10-12/10-12/11-7/13-11/18-16

Herrer junior (7 deltakere)

1. Alexander Skogås, Tromsø
2. Erik Hatlen, Tromsø
3. Rune Sjøstedt, Birtavarre
3. Rune Myrseth, Birtavarre

Finale: Alexander Skogås-Erik Hatlen: 11-4/10-12/13-11/10-12/11-8

Herrer C (8 deltakere)

1. Michael Sjøstedt, Skjervøy
2. Alexander Skogås, Tromsø
3. Rune Sjøstedt, Birtavarre
3. Erik Hatlen, Tromsø

Finale: Michael Sjøstedt-Alexander Skogås: 8-11/12-10/11-7/9-11/11-1

Spenstig fyr
Kretsmesterskapet 2004: Disse personene stakk av med LITT pengepremier i KM. Fra venstre: Erik Eidesen, Stein-Erik Trondsen, Arne Davidsen og Fred-Ronny Stabel.


Sesongens første regional-cup ble spilt på Teoribygget i Tromsø, 6.-7. november.
Resultater

Lørdag 6.11

Rekrutter (5 deltakere)

1. Eilif Myrseth, Birtavarre
2. Kent Skoglund, Tromsø

Herrer A (10 deltakere)

1. Ingvild Karlsen, Tromsø (40 poeng)
2. Fred-Ronny Stabel, Tromsø (30 poeng)
3. Stein-Erik Trondsen, Tromsø (20 poeng)
3. Bjørn Helge Handegård, Tromsø (20 poeng)

Finale: Ingvild Karlsen-Fred-Ronny Stabel: 11-9/11-7/11-7

Herrer double (3 par)

1. Morten Pedersen/Stein-Erik Trondsen, Tromsø
2. Fred-Ronny Stabel/Ingvild Karlsen, Tromsø

Herrer junior (5 deltakere)

1. Rune Sjøstedt, Birtavarre (20 poeng)
2. Alexander Skogås, Tromsø (15 poeng)
3. Erik Hatlen, Tromsø (10 poeng)
4. Andreas Wiik, Bodø (10 poeng)

Klassen ble avgjort ved puljespill, og de tre første hadde tre seire og ett tap. Rekkeføgen ble bestemt av settforskjell i innbyrdes oppgjør der Rune hadde 4-3, Alexander 4-4 og Erik 3-4.

Søndag 7.11

Herrer eldre junior (5 deltakere)

1. Alexander Skogås, Tromsø (20 poeng)
2. Rune Sjøstedt, Birtavarre (15 poeng)
3. Erik Hatlen, Tromsø (10 poeng)
4. Andreas Wiik, Bodø (10 poeng)

Puljefinale: Alexander Skogås-Rune Sjøstedt: 5-11/11-8/11-13/11-8/11-8

Herrer C (5 deltakere)

1. Michael Sjøstedt, Skjervøy
2. Erik Hatlen, Tromsø
3. Rune Sjøstedt, Birtavarre

Gutter 15 (4 deltakere)

1. Erik Hatlen, Tromsø (16 poeng)
2. Alexander Skogås, Tromsø (12 poeng)
3. Andreas Wiik, Bodø (8 poeng)
4. Sondre Berg, Birtavarre (8 poeng)

Puljefinale: Erik Hatlen-Alexander Skogås: 10-12/11-9/12-10/6-11/11-8

Kebnerundan 2004

Kebnerundan ble arrangert for 40. gang i Kiruna av Kebnekaise BTK, 23.-24. oktober. Som vanlig var turneringen proffesjonelt gjennomført av arrangøren. Tromsøspillere har deltatt på Kebnerundan hvert år siden 1978 (bortsett fra ett år da turneringen ikke ble gjennomført på grunn av streik). Tromsø BTK deltok med 7 spillere: Fred-Ronny Stabel, Bjørn Helge Handegård, Arne Davidsen, Espen Bertelsen, Kevin Johansen, Erik Hatlen og Alexander Skogås. Alle viste glimtvis bra spill, men de fleste var også preget av at dette var 1. turnering denne sesongen, og da er det ikke alltid så enkelt å gjøre riktige valg. Bilder fra turen.

Resultater blant de 5 beste:

Herrer 1
5. Espen Bertelsen
5. Bjørn Helge Handegård

Herrer 2
5. Arne Davidsen

Herrer 3
2. Arne Davidsen
5. Fred-Ronny Stabel

Herrer 5
3. Alexander Skogås
5. Erik Hatlen
Alex
God kamp av Alexander (nærmeste bord til høyre) mot Adam Zingmark

Første serierunde i 1.-divisjon

Tromsø BTK tok 4 poeng på 4 kamper under 1. samlerunde i 1.-divisjon, som ble arrangert i Grimstad 16.-17. oktober. Det ble seire mot Imås (fra Grimstad)med 7-3 og BMK (fra Skien) med 8-2, og tap 2-8 både for Kåsen (Jæren) og Heddal (Notodden). Disse spilte for TBTK: Ingvild Karlsen, Erik Eidesen, Espen Bertelsen, Morten Pedersen og Bjørn Helge Handegård. Vi hadde en del å gå på spillemessig i alle kampene, men med bedre treningsgrunnlag frem mot neste samlerunde (11.-12. desember), bør det bli fremgang. Ellers ser det ut til å være et uvanlig høyt nivå på lagene i avdelingen i år. Rapport med bilder.
Detaljer om TBTKs kamper finnes på Norges bordtennisforbunds hjemmeside.

NBTFs hovedside for seriespill

EM-kvalik for Ingvild

Ingvild Karlsen fra Tromsø BTK spilte 9.-10. oktober EM-kvalifisering for lag i Estland. Norge tapte 0-3 for Sverige og England, og vant 3-2 mot Estland i siste kamp. I denne kampen vant Ingvild mot Karin Lindmae med 3-0. Ingvild ligger 18 plasser foran den estlandske jenta på verdensrankingen (Ingvild er nr. 474 pr. oktober 2004). Ellers tapte Ingvild for disse spillerne: 2-3 for Susanne Jonsson, Sverige (ranket som nr. 137), 1-3 mot Marina Morozova, Estland (ranket som nr. 335), 0-3 for Helen Lower, England (ranket som nr. 230). Norge gikk ikke videre til EM-sluttspillet.

Aktivitetsleir for funksjonshemmede

Stein-Erik Trondsen fra TBTK var instruktør på aktivitetsleir for funksjonshemmede som ble gjennomført på Bardufoss i september. Bordtennis var en av aktivitetene på leiren som varer en uke, og leiren er for barn og unge i alderen 10 - 18 år med syns - og bevegelseshemminger. Det er 5. eller 6. gang at vi har bidratt med instruktør og utstyr på leir for funksjonshemmede på Bardufoss!

Funksjonærer
Topp innsats av funksjonærene i NC. Dommerne fikk skryt, her representert med Tommy, Børge og Trond
Stiga Norges-cup i Tromsø

Det ble til slutt 72 spillere fra 16 klubber som deltok under turneringen. Arrangementet gikk stort sett veldig greit, og fulgte tidsskjemaet både lørdag og søndag. Det var mye takket være en ganske stor funksjonærstab som sto på skikkelig for at arrangementet skulle gå knirkefritt.
Bruk av TT Coordinator som arrangementsprogram gikk smertefritt i 11 av 12 klasser. I Gutter 15 oppstod en feil under trekningen av sluttspillet. To spillere fra Randesund IL ble ikke trukket inn i sluttspillet, og i tillegg var en annen spiller feilplassert.
Tilbakemelding ble gitt til utvikleren av TTC etter turneringen for å se hvor problemet lå, og det viser seg at de hadde hatt samme problem på et svensk stevne samme helg! Feilen er funnet, og det vil bli laget en ny versjon i løpet av uka, slik at de som har programmet kan oppgradere til en ny versjon. Trekningen i sluttspillet i Gutter 15 ble justert noe under oppsyn av overdommer, og sluttspillet foregikk manuelt.
Ellers virket spillere og ledere stort sett fornøyd med turneringen. Det er sikkert mulig å finne områder som kan forbedres med stevnet, men tatt i betraktning at det er mange år siden sist vi hadde et såpass stort og viktig arrangement, er i alle fall vi ganske tilfreds med gjennomføringen.
Resultater fra Norges-cupstevnet finnes her (Word-fil).
All informasjon i forbindelse med Stiga Norges-cup i Tromsø, inkludert en del bilder, ligger her.

Regionsamling i Birtavarre

Espen Bertelsen og Morten Pedersen fra Tromsø BTK var trenere under regionsamlingen i Birtavarre 17.-18. september. Det ble brukt 5 bord, der ett av dem ble brukt til trening med robot. Tre økter ble gjennomført, og til sammen 15 spillere deltok på samlingen.
Espen forteller om opplegget: "Det som vi gjennomgikk var forehand kontring, forehand loop, BH kontring, samt litt BH loop, forehand/backhand kutt. Kjørte litt fotarbeidsøvelser og litt momentøvelser. I tillegg spilte vi vinnerbord begge dagene, og brukte rundbord som oppvarming. Vi takker Håkan Sjøstedt for at han tok godt imot oss og vartet oss opp. God innsats på "servicebiten"!"
Trenere
Espen og Morten
Robot
Spill mot robot
Spill på 4 bord
Spill på 4 bord

Sesongåpning for Ingvild

Ingvild Karlsen fra Tromsø BTK spiller i svensk divisjonsspill for 3 sesong på rad. I år er det BTK Serve fra Laholm på den svenske vestkysten som Ingvild spiller for i svenskenes nest høyeste divisjon (1.-divisjon). Ingvild spilte også for denne klubben for 2 sesonger siden. 1. seriehelg ble gjennomført 18.-19. september, og laget spilte 4 kamper. Ingvilds lag vant 3 og spilte uavgjort (5-5) mot Lyckeby fra Karlskrona, som sannsynligvis blir ett av topplagene. Ingvild vant 5 av 8 singlekamper i helga, og 3 av 4 doublekamper, og var fornøyd med spillet. Med seg på laget har Ingvild bl.a. Mona Fallgren som har blitt norsk seniormester de to seneste sesongene
Ingvild
Ingvild

Forbundsdommere
Fra venstre: Fred-Ronny, Jonny, Børge og Bjørn
Don og Jonny
Jonny deler ut velfortjent gave til Don
Forbundsdommerkurs i Tromsø

Fred-Ronny Stabel, Jonny Trenlind, Børge Sørvoll og Bjørn Helge Handegård deltok på forbundsdommerkurs i Tromsø 4. og 5. september. Kursleder var Don Alexander, og samtlige deltakere besto eksamen. Dermed har Tromsø BTK 6 forbundsdommere i bordtennis!

Informasjon til nye og gamle medlemmer

Informasjon om treningstider, medlemskontingent og treningsavgift finner dere her (Word-fil).
Treningen for aktive spillere har startet opp, og rekrutter har høstens første trening torsdag 2. september!

Ingvild i Kina

I sommer har Tromsø BTKs Ingvild Karlsen vært i Kina på treningsleir i 4 uker! Utbyttet av turen var bra ifølge henne selv. Ingvild skal satse videre på bordtennis i Oslo, etter at hun gikk ut av NTG (Toppidrettsgymnaset) i vår, i tillegg til litt studier.


Informasjon Organisasjon Turneringer/resultater Diverse Linker
Hovedside
Nyheter
Terminliste 2023/2024
Kalender
Bruk av hallen
Litt om treningslokalet
Medlemsinformasjon
Solidaritetsfond
Grasrotandelen
Åpent hus
Tromsø BTKs styre
Kontakt TBTK
Lov for TBTK
Dokumenter

Stevneresultater
Onlineranking
Seriespill
"Hall of fame" Nord-Norge
Bilder
TBTK på YouTube
Glimt fra historien
Gamle nyheter
Ping-Pong-Posten 1979-1996
Alternative nyheter
Fotballturnering
NBTF
ITTF
Facebook-siden til TBTK

Kevin og Odin Spillere 2021 Finalister klubbmesterskap 2021 Erik 2010 Klubblokalet 2021

Kontakt TBTK: Postadresse: Postboks 856, 9259 Tromsø.