Tromsø Bordtennisklubb

Tromsø Bordtennisklubb - logo
Stiftet 15. november 1982
Organisasjonsnummer: 975 931 706

Nordnorsk Mesterskap 2022, 2.-3. april 2022

PostenBring


Resultater og oppsummering

Nordnorsk mesterskap 2022 ble arrangert første helga i april, og tusen takk til alle deltakere, trenere og ledsagere som bidro til å gjøre dette til en flott bordtennishelg for alle oss i nord.
Det kom en liten demper på stevnet ettersom vanskelige værforhold på fredagen hindret at Bodøflyet kom ned. Vi skjønner hvor frustrerende dette må ha vært.
For første året på lenge ble det avholdt lagkonkurranse i NNM. Dette har vært etterspurt fra flere klubber, og nå endelig fikk vi det til. Her sto finalen mellom Tromsø og Bodø, hvor Tromsø til slutt trakk det lengste strådet og kan krones som beste nordnorske lag. Disse resultatene vises dessverre ikke på oversikten ettersom klassen ble arrangert uten TT Coordinator.
Spesielt gøy var det med klassene for ferskeste spillerne. Tromsø, Bodø, Rana, Kanebogen og Svalbard Turn stilte alle med rekrutter og nybegynnere. Fantastisk for oss arrangører å se iveren, humøret og spillegleden til de som fikk sin første turnering denne helga.
Vi gleder oss allerede til neste gang vi alle treffes.

Resultater fra NNM 2022.

Herrer lag

1. Tromsø BTK 1
2. Bodø BTK 1
3. Kanebogen BTK
3. Rana BTK


Påmeldingsinformasjon

Tromsø Bordtennisklubb arrangerer Nordnorsk Mesterskap i Tromsø 2.-3. april 2022. Turneringen spilles i Breivikahallen. Her finner dere innbydelse og påmeldingsskjema, og etter hvert også annen informasjon knyttet til turneringen.

Breivikahallen

Rekruttklassene følger bordtennisforbundets inndeling (Rekrutt 15: under 1400 poeng; Rekrutt 13: under 1200 poeng).

17. mars: Etter henvendelse fra Kanebogen BTK tar vi sikte på å gjennomføre en Nybegynner 15-klasse, lørdag ca. kl. 12-13. Klassen er åpen for spillere født etter 1. januar 2006 som har startet opp i klubb i løpet av denne sesongen (startet tidligst august 2021). Pris for deltakelse i klassen: kr. 80,-

Påmeldinger pr. 1. april 2022

Pr. 1. april har Bodø BTK meldt på 16 spillere, Rana BTK har meldt på 6 spillere, Kanebogen BTK 5, Tromsø BTK 20, og Svalbard Turn 2 spillere, dvs. til sammen 49 spillere. Det er i tillegg 5 påmeldte i den innlagte Studentklassen.

Flere spillere fra Bodø måtte gjøre vendereis da flyet de reiste med måtte snu og fly tilbake til Bodø. Noen av dem fikk ikke plass på senere fly på fredagskvelden, og rekker dessverre ikke fram i tide til de fleste rundene på lørdag.

Breivikahallen
Breivikahallen klar for spill etter rigging fredag kveld


Lagklassen

På 80-tallet og deler av 90-tallet ble det alltid arrangert en lagklasse i Herrer senior. I år prøver vi oss på en lagklasse igjen! Det skal spilles 3-mannslag der vi vil følge et "Ny Swaythling Cup"-oppsett. Hvis "hjemmelagets" spillere benevnes A, B, C og "bortelagets" spillere benevnes X, Y, Z, spiller man etter denne rekkefølgen:

 1. A mot Y
 2. B mot X
 3. C mot Z
 4. A mot X
 5. B mot Y
I utgangspunktet skal man spille kamp 1 og 2 samtidig, og kamp 4 og 5 samtidig. Dersom det står 3-0 etter 3 kamper, kan lagene selv velge om resten av kampene skal spilles ut, men arrangøren kan, hvis det er ønske om å spare tid, bestemme at man bryter kampen ved 3-0. Max. antall lag i turneringen er 8, og de deltakende klubbene kan (i utgangspunktet) stille med inntil to lag hver. Hvis noen klubber velger å delta med færre enn 2 lag, kan andre klubber delta med flere enn 2 lag. Spillere som deltar på lag som blir slått ut i 1. runde av lagkonkurransen, kan delta på Herrer D hvis de er klassifisert som D- eller E-spiller. Seeding av lagklassen baseres på totale rankingpoeng på lagets spillere. Trekning av hvilket lag som skal være hjemmelag og bortelag foretas før lagene setter opp sine lag. Her er lagkampprotokollen som skal brukes på NNM.

8 lag er påmeldt.

 • Bodø 1 (1.-seedet)
 • Bodø 2 (4.-seedet)
 • Bodø 3
 • Kanebogen
 • Rana (3.seedet)
 • Tromsø 1 (2.-seedet)
 • Tromsø 2
 • Tromsø 3

Seeding baseres på rankingpoengsummer for lagene, samt forventet utfall av lagkamper som spilles mellom lagene, hvis seedingen til de påmeldte spillerne bestemmer utfall av enkeltkampene. Ved forfall av oppsatte spillere kan seedingsrekkefølgen endre seg.


Tidsskjema

Tidsskjema lørdag 2.4

 • Kl. 09.00: Herrer Lag, Gutter/Jenter 11, Rekrutt 15
 • Kl. 11.30: Herrer D, Jenter 15, Gutter 13
 • Kl. 13.00: Nybegynner 15
 • Kl. 14.00: Herrer Junior, Herrer B, Damer A
 • Kl. 16.00: Herrer double, Junior Double

Tidsskjema søndag 3.4

 • Kl. 09.00: Herrer Eldre Junior, Veteran 35, Rekrutt 13
 • Kl. 11.30: Herrer A, Gutter 15
 • Etter at påmeldingen har kommet inn, og vi har laget en plan over kampene, ser vi behov for å justere tidsskjemaet på lørdagen. Vi forskyver de siste to rundene med ca. én time, slik at runden med doubleklassene starter omtrent kl. 16. Hvorvidt det oppsatte tidsskjemaet vil holde avhenger av flere ting, bl.a. tilgangen på dommere i pujer med 4 spillere. På lørdagen må vi av hensyn til tidsplanen legge opp til mest mulig puljer med 3 spillere, ettersom disse er enklest å administrere og bidrar til at turneringen lar seg avslutte innen rimelig tid på lørdag. Premieutdelinger på lørdag holdes etter nybegynnerklassen, ca. kl 14.30 og etter at siste klasse er ferdigspilt ca. kl. 18.30, og ca. kl 15 på søndag. Klassene trekkes ca. 20 minutter før kampstart, og man må senest 30 minutter før kampstart gi beskjed til sekretariatet at man stiller i klassen. Oppmøte i hallen bør derfor skje minst 40 minutter før man skal spille sin første klasse for dagen. I lagklassen, må lagoppsett oppgis til arrangøren/sekretariatet senest kl. 08.30 på lørdag 2. april.

Lisens

Spillerlisens må være løst av alle spillere, bortsett fra spillere som bare deltar i Gutter/jenter 11. Spillere som bare deltar på NNM i løpet av sesongen, kan betale en engangslisens (som ikke inkluderer forsikring) til Norges bordtennisforbund. Denne koster kr. 150,- for spillere til og med 15-årsklassen (født 2006 eller senere), kr. 200,- for spillere tilhørende juniorklassen (født 2004-2005), og kr. 250,- for spillere født før 2004.


Hall

Vi kommer til å arrangere turneringen i Breivikahallen.
Se denne linken for å se kart over området.


Kiosk

Det blir salg av kioskvarer mm. i hallen. Detaljer kommer senere. Betaling vil kunne skje med kontanter eller Vipps (Vipps-nummeret er 698723). Vi kommer ikke til å ha kortterminal i hallen.
Informasjon Organisasjon Turneringer/resultater Diverse Linker
Hovedside
Nyheter
Terminliste 2021/2022
Kalender
Bruk av hallen
Litt om treningslokalet
Medlemsinformasjon
Solidaritetsfond
Grasrotandelen
Åpent hus
Tromsø BTKs styre
Kontakt TBTK
Lov for TBTK
Dokumenter
Nordnorsk mesterskap 2022
Stevneresultater
Onlineranking
Seriespill
"Hall of fame" Nord-Norge
Bilder
TBTK på YouTube
Glimt fra historien
Gamle nyheter
Alternative nyheter
Fotballturnering
NBTF
ITTF
Facebooksiden til TBTK

Kevin og Odin Spillere 2021 Finalister klubbmesterskap 2021 Erik 2010 Klubblokalet 2021

Kontakt TBTK: Postadresse: Postboks 856, 9259 Tromsø.