Tromsø Bordtennisklubb

Tromsø Bordtennisklubb - logo
Stiftet 15. november 1982
Organisasjonsnummer: 975 931 706

Nordnorsk Mesterskap 2018, 10.-11. mars 2018

Trobud


Påmeldingsinformasjon

Tromsø Bordtennisklubb arrangerer Nordnorsk Mesterskap i Tromsø 10.-11. mars 2018. Turneringen spilles i Tromstun Idrettshall. Her finner dere innbydelse og påmeldingsskjema, og etter hvert også annen informasjon knyttet til turneringen.

I innbydelsen som har blitt sendt ut til klubbene var det ikke spesifisert 100 % tydelig hvor mange klasser man kan delta på på lørdag. Det er mulig å melde seg på i 3 singleklasser og 1 doubleklasse på lørdag, men bare i én klasse i hver bolk (klasser som starter samtidig). På søndag er det to bolker, og dermed max 2 klasser man kan stille i (igjen én pr. bolk).

Det har kommet et innspill på de oppsatte satsene i doubleklassene (80,- pr. spiller i Gutter double og 100,- pr. spiller i Herrer double). Dette er høyere enn maximumssatsene i NBTFs lovverk. Vi har derfor besluttet å sette startkontingenten ned til 55,- pr. spiller i Gutter double og 70,- pr. spiller i Herrer double. For mye innbetalt startkontingent tilbakebetales til klubbene i etterkant av NNM.

Vi har ca 45 påmeldte spillere. Her er oversikt over deltakelsen:

Som vi ser er det få påmeldte i Jenter 15 (1) og Gutter/jenter 11 (2). Det er to Jenter 15-spillere (fra Bodø) som er meldt på i Herrer junior, og vi åpner opp muliheten for at disse også kan delta i Jenter 15. Vi har også én jentespiller (fra Rana) som er meldt på i 11-årsklassen, og også hun kan delta i Jenter 15 hvis det er ønsket. Vi har et lite håp om å få med flere i 11-årsklassen fra arrangørklubben. Det er to påmeldte også i Damer junior (2). Her er det også mulig å la de samme to jentespillerne fra Bodø (som er meldt på i Herrer C) som holder junioralder delta i Damer junior.


Resultater NNM

Nordnorsk mesterskap i bordtennis ble gjennomført i Tromsø 10.-11. mars. Det var 48 deltakere fra fem klubber. Tusen takk til alle spillere, lagledere og foreldre for hyggelig samvær og god oppførsel. En spesiell takk til alle som hjalp til med å få arrangementet til å gå smertefritt med dømming, kaféarbeid, rigging/nedrigging og sekretariatsjobb! Det at vi måtte vente i over én time ute i kulda før vi slapp inn i hallen på lørdagsmorgenen var eneste minus med helga, men vi synes at alle tok dette på en sporty måte! Vi fikk disse klassevinnerne:

 • Gutter/jenter 11: Oskar Eidesen Lian, Tromsø BTK
 • Jenter 15: Lene Steinsund, Bodø BTK
 • Veteran 35: Erik Eidesen, Tromsø BTK
 • Herrer Junior: Sivert Romstad
 • Rekrutt 13: Christoffer Haueng, Rana BTK
 • Gutter 15: Adrian Iversen Sletten, Rana BTK
 • Herrer A: Andreas Wiik, Bodø BTK
 • Herrer D: Odin Dyrkolbotn, Tromsø BTK
 • Damer A: Lene Steinsund, Bodø BTK
 • Herrer double: Fred-Ronny Stabel / Eirik Wiik, Tromsø BTK / Bodø BTK
 • Gutter double: Adrien Iversen Sletten / Cristoffer Normann Haueng, Rana BTK
 • Herrer B: Andreas Wiik, Bodø BTK
 • Herrer Eldre Junior: Eirik Husveg, Narvik BTK
 • Rekrutt 15: Christoffer Normann Haueng, Rana BTK
 • Damer Junior: Lene Steinsund, Bodø BTK
 • Damer Eldre Junior: Lene Steinsund, Bodø BTK
 • Gutter 13, Aleksander Lund Karlsen, Bodø BTK
 • Herrer C: Sivert Romstad, Narvik BTK

Her er en link til TBTKs resultatside, hvor NNM-resultater finnes.


Påmeldinger

Tidsskjema

Tidsskjema lørdag 10.3

 • Kl. 09.00: Veteran 35, Gutter/Jenter 11, Herrer Junior, Jenter 15
 • Kl. 11.00: Herrer A, Damer A, Rekrutt 13
 • Kl. 13.00: Gutter 15, Herrer D
 • Kl. 15.00: Gutter double, Herrer double

Tidsskjema søndag 11.3

 • Kl. 09.00: Herrer Eldre Junior, Herrer B, Rekrutt 15
 • Kl. 11.30: Herrer C, Gutter 13, Damer Junior

Tidspunktene ovenfor angir når kampene starter. Klassene trekkes ca. 20 minutter før kampstart, og man må senest 30 minutter før kampstart gi beskjed til sekretariatet at man stiller i klassen. På lørdag vil vi vente til ca. kl. 10 med å starte Jenter 15, fordi to av deltakerne er med i hhv. Gutter/Jenter 11 og Herrer Junior. På søndag vil også Damer Junior settes noe senere enn opprinnelig planlagt fordi deltakere i Damer Junior også er med i Herrer C.

Kampoppsett

Kampoppsettet viser hvordan vi tenker oss at kampene blir gjennomført i helga. Tilgangen på dommere avgjør hvor realistisk oppsettet er. På lørdag formiddag er det usikkert om vi har 4 tilgjengelige dommere, så det er mulig at firerpuljene i de eldste klassene vil ta lenger tid enn oppsatt.

Dette vil kunne forplante seg til senere klasser. Derfor håper vi på hjelp og velvilje fra spillerne til dommeroppgaven.
Forklaring til Excel-fila: Hvit bakgrunn i cellen indikerer en puljekamp hvor spillerne i pulja dømmer selv; grønn bakrunn gjelder firerpuljer hvor vi trenger eksterne dommere; grå bakgrunn gjelder sluttspillkamper der spillere som er slått ut tidligere i lassen skal dømme.
NB! Hvis du er slått ut i pulja må du vente i hallen til du har dømt én kamp i sluttspillet. Spillere som slås ut i sluttspillet, må regne med å måtte dømme i neste sluttspillrunde, eller bli satt opp til å dømme i en annen klasse.


Lisens

Spillerlisens må være løst av alle spillere, bortsett fra spillere som bare deltar i Gutter 11. Spillere som bare deltar på NNM i løpet av sesongen, kan betale en engangslisens (som ikke inkluderer forsikring) til Norges bordtennisforbund. Denne koster kr. 150,- for spillere til og med 15-årsklassen (født 2002 eller senere), kr. 200,- for spillere tilhørende juniorklassen (født 2000-2001), og kr. 250,- for spillere født på 90-tallet eller tidligere.


Hall

Tromstun idrettshall er bestilt. Dette er en ny idrettshall som ligger like ved Tromsdalshallen og er tilknyttet Tromstun skole.


Kiosk

Det blir salg av kioskvarer mm. i hallen. Detaljer kommer senere. Betaling vil kunne skje med kontanter eller Vipps. Vi kommer ikke til å ha kortterminal i hallen. På Vipps søker du opp Tromsø bordtennisklubb (Vipps-nummeret er 511732).

Vipps
Informasjon Organisasjon Turneringer/resultater Diverse Linker
Hovedside
Nyheter
Terminliste 2018/2019
Kalender
Bruk av hallen
Litt om treningslokalet
Medlemsinformasjon
Solidaritetsfond
Grasrotandelen
Åpent hus
Tromsø BTKs styre
Kontakt TBTK
Lov for TBTK
Dokumenter
Stevneresultater
NNM 2018
Onlineranking
Seriespill
"Hall of fame" Nord-Norge
Fotballturnering
Bilder
TBTK på YouTube
Glimt fra historien
Gamle nyheter
Alternative nyheter
NBTF
ITTF
Facebooksiden til TBTK

Rekrutter SET hallen Ingvild Regnskapsfører Espen

Kontakt TBTK: Postadresse: Postboks 856, 9259 Tromsø.